Om klubben

VELKOMMEN til Moss Karateklubb!

Vi ønsker deg riktig velkommen som medlem i Moss Karateklubb (MKK).  Klubben har etter hvert har fått en god del år på baken, den ble stiftet helt tilbake i 1977. 

MKK har flere meritter å vise til så vel nasjonalt som internasjonalt. Klubben er drevet i beste dugnadsånd av en gjeng entusiaster. At klubben er drevet på dugnad, medfører at vi kan tilby instruksjon av motiverte, velskolerte og erfarne instruktører og et flott lokale, alt til en lav pris. Alle kontingentpenger går tilbake til klubben. Overskudd investeres i utdanning, stevner, utstyr og sosiale evenementer for medlemmene.

Vi er opptatt av å bygge et godt, utviklende og trygt miljø i klubben. Vi har noen enkle regler som alle må etterleve, utover dette er takhøyden stor og alle velkomne. Vi har medlemmer fra ca 8 – 78 år, begge kjønn, flere nasjonaliteter, et stort spenn av fysisk form - alt fra mosjonist til aktiv konkurranseutøver, fra hvitt til 3. sorte belte, og mange forskjellige ambisjonsnivåer. 

Noen vil trene for å holde hele kroppen i form, noen vil konkurrere, noen vil lære selvforsvar, noen vil treffe nye venner, nesten alle trener for å få ”finere” farge på beltet i tillegg til andre mål. 

Ved å trene karate 2-3 ganger i uken vil du avhengig av utgangspunkt øke din fysiske form, bedre din forsvarsevne og du vil også kanskje få høynet ditt etiske nivå. Det siste fordi karate og andre seriøse budoidretter vektlegger omtanke for andre, høflighet, respekt, lojalitet osv i tillegg til forbedring av forsvarsevne og fysisk ytelse.

Siden vi lærer farlige teknikker, alle i utgangspunktet for å påføre en motstander skade, må vi være oss vårt ansvar bevisst. En som misbruker hva han har lært vil påføre hele klubben og idretten skade. Misbruk godtas overhodet ikke av klubben. 

For å minne oss på vårt ansvar som karateutøver avslutter vi hver trening med noe som kalles ”Dojo Kun”, som oppsummerer kort hva vi må tenke på.

Følg med på vår hjemmeside www.moss-karateklubb.net og på facebook for evt. endring i treningstider og for å få andre nyheter og informasjon.

Vi ønsker dere en morsom, spennende og lærerik trening!

 

Besøksadresse:
Sjøgata 15 (baksiden, se kart)
1516 Moss

Postadresse:
Moss Karateklubb
c/o Katrine Romstad
Folke Bernadottesgate 18b
1511 Moss

Les mer om stilarten Shotokan

Styret, instruktører og verv