Nytt semester har startet og betalingsinformasjon for medlemskontingent og treningsavgift sendes nå ut. De som allerede har betalt kan se bort i fra denne. Vi vet noen har mottatt avtalegiro og ber de av dere å se bort i fra den da vi ikke har tatt det i bruk ennå. Nytt av året er at Norges Idrettsforbund krever en separat medlemskontingent. I tillegg vil det innkreves en treningsavgift (den vanlige avgiften). Det ble skrevet litt om dette på Facebook siden vår før jul.

 

Medlemskontingent

 
Medlemskontingent  200 kroner per år

 

Treningsavgift

Prisgruppe Per halvår
Karate junior (8 til og med 12 år) 1.100,-
Karate senior (fra 13 år) 1.700,-
Krav Maga (fra 18 år) 1.500,-
Gradering    250,-

 

[Eksempel: Et juniormedlem vil typisk betale inn 1.100 + 200 første halvår, og 1.100 andre halvår].

 

Send oss en mail om noe er uklart.

 

Nye medlemmer kan trene 3 ganger før de betaler sin medlemskontingent og treningsavgift. Betalingen dekker også avgift til Norges Kampsportforbund og forsikring. Forsikring gjelder kun ved betalt medlemskontingent og treningsavgift og at man er registrert som medlem i klubben Innmeldingsside (nif.no)

 

Betalingsfrist: 1. februar  og 15. september for henholdsvis vår og høstsemesteret.

 

Innbetaling gjøres til Moss Karateklubb, kto. 1080 32 66358

 

Til deg som betaler:

Det er mange foresatte som betaler kontingent for barn/ungdom som trener. For at vi skal kunne registrere hvem som har betalt, må det i felt for betalingsinformasjon oppgis:

 

  • Navn på han/hun det betales kontingent for
  • Fødselsdato

 

 

Utmelding i fra klubben

Utmelding i fra klubben gjøres til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Oppdatert informasjon

For å sikre at vi har rett kontakt informasjon ber vi dere gå inn på menyen "Registrer deg" på http://www.moss-karateklubb.net sine sider og oppdatere. Det er også her dere melder dere ut.

  

Grasrotandelen

Klubben er avhengig av inntekter og vi har ikke loddsalg, kakelotteri eller dugnader hvor det forventes at familiene stiller opp. Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Ved å gi din støtte til Moss karateklubb bidrar du til å videreutvikle klubben og til vedlikehold av lokalene våre. For mer informasjon se klubbens sider: http://moss-karateklubb.net

 

 Oppdatert: 13.01.2020