Betalingsfrist: 16 september 2019

Nytt semester har nå startet og kontigenten sendes nå ut. De som allerede har betalt kan se bort i fra denne. Vi vet noen har mottat avtalegiro og ber de av dere å se bort i fra den da vi ikke har tatt det i bruk ennå.

Instruktører, Styret, Æresmedlemmer og barn av disse har egne satser.

Kontigent

Prisgruppe Per halvår
Karate junior (minimum 8 til 12år) 1.100,-
Karate senior (fra 13år) 1.700,-
Krav Maga (fra 18 år) 1.500,-

 

Nye medlemmer kan trene 3 ganger før de betaler sin kontigent.  Kontigenten dekker også avgift til Norges Kampsportforbund og forsikring. Forsikring gjelder kun ved betalt kontigent og at man har registrert hos oss. 

 

Innbetaling gjøres til Moss Karateklubb, kto. 1080 32 66358

 

Til deg som betaler:

Det er mange foresatte som betaler kontingent for barn/ungdom som trener. For at vi skal kunne registrere hvem som har betalt, må det i felt for betalingsinformasjon oppgis:

 

  • Navn på han/hun det betales kontingent for
  • Fødselsdato
  • Hvilket parti du trener på (se under)

 

Parti:

 

  • Junior
  • Senior
  • Krav Maga

 

Utmelding i fra klubben

Utmelding i fra klubben gjøres til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Oppdatert informasjon

For å sikre at vi har rett kontakt informasjon ber vi dere gå inn på menyen "Registrer deg" på http://www.moss-karateklubb.net sine sider og oppdatere. Det er også her dere melder dere ut.

  

Grasrotandelen

Klubben er avhengig av inntekter og vi har ikke loddsalg, kakelotteri eller dugnader hvor det forventes at familiene stiller opp. Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Ved å gi din støtte til Moss karateklubb bidrar du til å videreutvikle klubben og til vedlikehold av lokalene våre. For mer informasjon se klubbens sider: http://moss-karateklubb.net

 

 Oppdatert: 18.01.201